4 större bloggar jag följer ♥

Datum: 2014-05-27 - Tid: 19:11:00 - Till inlägget - Tips ♥ - Kommentarer (1)
Missnosebleed
Missnosebleed är sveriges största alternativa konstblogg och ägs utav 20 åriga Louise som pluggar konst i Japan. Hennes blogg är fylld utav snygga outfits och intressanta inlägg om tex. hennes liv i Japan. Jag läste Louise's blogg redan innan hon flyttade till Japan, och fastnade just för hennes unika stil, och insåg att vi har lite gemensamma intressen. Både konst, mode, anime och kärlek till smått creepy saker som blod. När jag fick veta att hon skulle bo i Japan i ett helt år fylldes jag med både spänning och en gnutta avundsjuka, då jag älskar både japansk natur, kultur och mode. Missnosebleed är nog min absoluta favorit blogg som jag följer, hon är grymt vacker och hennes inlägg om Japan och hennes liv får mig verkligen intresserad.
Verkligen värd att checka in!
 
Epicfaiil är också en utav Sveriges största alternativa bloggar. Denna blogg ägs utav 19 åriga Moa från Stockholm som är med i bloggpacket Kick Back Pack. (Medlemmarna i packet är Moa, Keela, Caty och Johanna.) Moa Murderess som hon kallar sig är en glad och sprallig alternativ skönhet som driver en rktig aktiv och populär blogg. Hon har flera hundra läsare per dag och man kan verkligen säga att hon har en karriär som bloggerska. Frånutom bloggandet har hon även en Youtube kanal och har jobbat hårt för att öppna sitt egna klädmärke som kommer öppnas nu redan Söndagen 8 Juni. Excited!! Hennes blogg är iallafall fylld utav fina bilder och roliga videos, hon lägger upp flera olika inlägg om olika saker som kan intressera olika läsare och hon är inte rädd att bjuda på sig själv, vilket är ett stoooort plus!
 
Hoshi är en riktigt färgglad och gullig blogg som ägs utav 22 åriga Johanna som tagit en paus från sina studier och jobbar som vikarie på olika förskolor och skolor. Jag fastnade just för Johannas blogg eftersom att ja, den är söt som socker! Johanna intresserar sig i det Japanska modet, hon klär sig i tex stilen Lolita, som jag själv älskar med hela mitt hjärta. Hon bloggar om sitt liv, mode och lägger upp en massa gulliga bilder.
 
Denna färgsprakande blogg ägs utav 21 åriga Julia, som pluggar digital mediedesign i Örebro. Julia's blogg är fylld utav häftig inspiration och snygga outfits. Som vegetarian ger hon även tips och recept på god vegetarisk mat. Denna kvinna har även en grymt bra smak när det kommer till stil, höga platåskor, långt färglatt hår och både söta och witch inspirerade kläder. Blir lite avis när jag ser alla hennes snygga kläder, eheh.

Nytt sminkbord? Ja tack!

Datum: 2014-05-27 - Tid: 18:30:56 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
Hej kära läsare! 
Idag har jag haft en rätt slö skoldag, känner mig trött och besviken på att det nu är kallare.. (Var en riktig sommar värme under helgen.) Iallafall bestämde jag mig att kolla upp lite snygga sminkbord, vill gärna ha ett vitt och hittade 2 på Ikea. Har dock lite svårt att bestämma mig vilket jag skulle vilja ha..
Tycker båda är grymt fina och jag har faktiskt spanat in det med spegel innan. Dock är det just det att bordet har spegel som stör mig.. Har redan en skit snygg smink spegel, och vill helst behålla den. Så det riktar mest mot att jag vill ha det översta, det är både billigare och större.
Hoppas att jag kan få tillåtelse att skaffa ett nytt sminkbord! Det jag har just nu är en gammal och väldigt ''klumpig'' byrolåda som jag själv tycker är riktigt ful.. Den har tre lådor som är lite för stora för det antal smink produkter jag har, och nu när jag ska städa kommer 2 utav lådorna bli tomma, vilket känns lite onödigt. Men vi får se, annars får jag väl spara ihop till det själv. Skulle verkligen ha sökt sommar jobb, gahh!!
Vilket av sminkborden tyckte du var snyggast?

♥ Dreamybow.com ♥

Datum: 2014-05-26 - Tid: 20:14:17 - Till inlägget - Wanties ♥ - Kommentarer (0)
Hittade en underbar sida vid namn Dreamybow.com, dom säljer allt möjligt gulligt och rosa, dör lite inombords. Här är en massa saker jag önskar jag hade i min garderob.
HÄÄÄÄÄR är länken till sidan. Tycker det är hyfsat billigt för att vara en ''lolita/kawaii'' webb butik ~ Något du skulle vilja ha ifrån hemsidan?? Själv vill jag ha allt. 

Shine bright like a knife

Datum: 2014-05-21 - Tid: 23:05:00 - Till inlägget - Inspiration ♥ - Kommentarer (0)
Alla bilder är lömskt tagna från tumblr.
 
Imorgon ska jag cykla 3 mil, och på Fredag ska jag och några kompisar fira att vi inte ska gå på vår festen, så har inte så mycket tid att blogga.
 

I broke my butt! ;__;

Datum: 2014-05-20 - Tid: 10:56:07 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
Eller inte, men jag ramlade i trappan igår och slog i min röv.. Lyckat, är väldigt stolt! Fick stanna hemma från skolan och vila idag iallafall, så glor på en massa anime jag inte kollat klart på och äter bubblig choklad. Men ska fixa lite inlägg idag, lovar. (or not hihihihi) Har svårt att gå för att jag har så jäkla ont, och så är jag lite smått depp för att Tera inte vill funka på min dator längre, det fastnar på 89% när jag ska logga in på min karaktär. (Hela spelat laggade fast när jag åkte genom portalen..) Detta är anledningen till att jag vill skaffa en riktig och bra stationär gaming dator! Satan att två av mina intressen ska vara så dyra, gaming och cosplay kostar en del liksom.. Tur är att dans oftast är helt gratis, det är bara lektioner som kostar hehe.
Måste iallafall till skolan imorgon, då jag säkert har 2 matte prov, ett muntligt (nationella, pls helt me) och ett omprov för jag är helt patetiskt dålig. Eller nej, jag är rätt awesome.
 
 
Detta är min make Setsu, han spelar trummor i Xepher, har en skit snygg tatuering, har en mysig liten nipple piercing, och är perfekt. HAN ÄR BARA MIN BTW. ♥

2NE1 - Come back home

Datum: 2014-05-17 - Tid: 15:25:37 - Till inlägget - Music ♥ - Kommentarer (0)
 

✿ Faun princess ✿

Datum: 2014-05-11 - Tid: 22:59:30 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (1)
Lekte lite med sminket nu på kvällen.
 
Anyway, kom hem från Filip idag eftersom att det är skola imorgon, är inte speciellt peppad.. ;___; Veckan var ett rent helvete! Prov nästintill varje dag, hade samanlagt 5 prov, tre utav dom var nationella.. På onsdag måste jag göra matte omprov, eftersom att jag inte hann göra det förra veckan. Laddar iallafall upp för morgondagen med lite bubblig choklad och Catchingyourclouds underbara musik. Påminner mig så sjukt mycket om förra året, blir lite blöt i ögat.. huehue.
 
Imorgon hade jag tänkt att jag skulle kunna spela in någon rolig video till youtube, och fixa lite intressanta inlägg till bloggen. ~ Så keep your eyes open I guess. xD
 
Goodnight
 
 

Jag är knasig

Datum: 2014-05-06 - Tid: 19:24:07 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (2)
Instagram bild ~ Tryck på bilden för att komma till min Insta!
 
Um, heheh.. Så det blev varken rättviks marknad eller någon video tyvärr.. Ingen utav oss orkade, speciellt inte jag och Filip som fortfarande kände oss smått sjuka. wääh ~ Och har då inte kunnat göra någon video, men ska försöka komma på något jag kan filma denna vecka eller nästa istället.. Känner mig dock väldigt dålig som planerar vad jag ska göra men gör det ändå inte.. xD I'm not very god at this kinda stuff.. But hey, at least I try. Och nu har jag dessutom en del prov, imorgon har jag både nationella i matte och omprov på matteprov.. ;___; På Torsdag har jag tydligen SO prov?! Och mer matte på Fredag..
 
Anyway... Om jag ska kunna hålla uppe bloggen så måste jag komma på saker att blogga om.. Någon som har förslag på vad jag skulle kunna skriva om?? .__. Eller vilka slags videos jag skulle kunna göra? Please kommentera ~ ; w ; ♥

~ Inspiration och lite mer ~

Datum: 2014-05-02 - Tid: 22:02:00 - Till inlägget - Inspiration ♥ - Kommentarer (1)
  Alla bilder är lömskt stulna från tumblr.
 
 Har inget kul att skriva om, så inspirations inlägg saves my day, whoop!  Imorgon ska jag iväg en sväng till Rättviks marknad, mest för att hälsa på min kära mormor som jag inte träffat på ett tag, men kan nog även få med mig nått fint hem. Till exempel en spiderman eller disney helium ballong.. Asså seriöst, bli inte överaskade om jag faktiskt gör det... #TypicalMe
 
Puss på er läsare! Ska försöka få ihop en liten video till er imorgon!