Dagens låt

Datum: 2014-02-28 - Tid: 21:59:29 - Till inlägget - Music ♥ - Kommentarer (0)
 
Asså omg. ;A; Har blivit mer intresserad utav visual kei, J-rock och k-pop musik på sistonde. u v u Var riktigt into det förut, men efter att jag blev ''mobbad'' ur mitt intressa av japan och japansk musik började jag undvika det.. Tänker inte skriva så mycket om det i detta inlägg för det är ganska, um, komplicerat att förklara allt.. MEN iallafall har mina vänner fått mig att börja lyssna på det igen! :D Tex visade min vän Maria mig banden Kiryu och Mejibray SOM JAG NU ÄR HELT BEROENDE AV OMG. ;A; Samt att två andra av mina vänner typ älskar k-pop och har fått mig mer intresserad av det igen. ~ 
 
Nu blir jag iallafall inte ''mobbad'' eller kränkt för mina intressen längre och det känns riktigt bra.  Är glad att jag har vänner som faktiskt är intresserade utav samma saker som mig. ^^ De flesta av mina vänner tex är väldigt intresserade utav anime, manga och rock musik, så vi har liksom mycket gemensamt! 
 
Hoppas dock att jag kan träffa ännu mer folk med liknande intressen på alla konvent jag ska besöka nu framöver! Älskar att träffa nya människor med samma intressen, eftersom det blir enklare att prata och lära känna varandra då! 
 

Picacon??

Datum: 2014-02-27 - Tid: 20:12:00 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
 
Moshi moshi! Är äntligen hemma i lugnet efter att ha varit borta sen i Lördags..  Kom hem igår tidigt på morgonen eftersom att jag skulle till tandläkaren. Jag har varit med några vänner och hållt på med vårat ''hemliga project'' för er som missade det. 
 
IALLFALL, TILL RUBRIKEN NU. Ja, jag ska besöka PicaCon den 25-27 April! Har anmält både mig och Filip och vi kommer antagligen vara där hela helgen. För er som inte vet vad PicaCon är är det ett anime, manga, tv-spel och superhjälte konvent, alltså som vilket konvent som helst haha. Jag har tidigare bara varit på ett konvent för några år sedan, och jag planerar även att besöka Närcon sommar i år. Mer om vad ett konvent faktiskt är? Eftersom att jag bara har besökt ett vet jag inte så mycket, men det jag vet är att det helt enkelt är ett konvent där folk från runt om landet med samma intressen möts upp och deltar i olika trevliga aktiviteter så som lan, cosplay, tävlingar, pyssel, lekar, karaoke, anime och en massa POCKY!! 
Detta är alltså himmelriket för en anime/manga/spel och serie nörd!  
 
Och ja, jag och Filip ska cosplaya! Vi har nämligen bestämt oss för att cosplaya karaktärerna Fionna och Marshal Lee från adventure time. Vi kommer vara sötaste cosplay paret ever! 
 
Tycker verkligen ni borde anmäla er om ni är intresserade! HÄR har ni länken till deras sida där det finns mer info om konventet och hur du anmäler dig. Och om du ska dit och ser oss, kom gärna fram och hälsa! Och glöm inte ge mig en kram, kommer säkert krama sönder alla jag ser iallafall haha. xD 

Cravings

Datum: 2014-02-23 - Tid: 22:35:16 - Till inlägget - Wanties ♥ - Kommentarer (1)
 
Saker från ebay, UNIF, H&M, Shock och Nelly.com som jag behöver i mitt liv ~ Sorry orkar inte länka och eftersom att jag är satan och därmed är ond så gör det inget hihi.  Ska färga håret rosa i sommar har jag bestämt, yey. 
 
Nu ska jag alldelles strax kolla på film med älsklingen och bara myyyyysa, godnatt! 
 

きゃりーぱみゅぱみゅ - ゆめのはじまりんりん

Datum: 2014-02-23 - Tid: 16:55:32 - Till inlägget - Music ♥ - Kommentarer (0)
 
Älskar den här låten och musik videon. ;A; Omg Kyary är så söt ~ 
 
 Blir nästan sugen på att cosplaya henne någon gång! 
 

I'm a loser but I'm still fab as fuck

Datum: 2014-02-22 - Tid: 11:14:00 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (1)
 
 ~ Idag mår jag så mycket bättre.  Är dock väldigt utmattad efter veckan som varit.. Har haft 2 olika prov och har fortfarande ont i kroppen efter i Torsdags då vi åkte slalom hela dagen.. Snubblade liksom ner för en otroligt brant backe efter att mina vänner hade lurat upp mig dit..  Trodde jag skulle dö när jag helt plötsligt började åka baklänges haha.  Men har nog inte skrattat å mycket på länge, och jag tror människorna på liften tyckte det var rejält roligt dom med.. Idag ska jag ge mig iväg för att träffa Filip, och på Måndag ska jag åka och träffa bästisen Carro som jag inte träffat på typ över en månad!! ; - ; Så kommer säkert krama sönder henne haha! Då ska även några fler utav våra kompisar komma över, vi ska nämligen jobba mer på vårt ''hemliga projekt''.  Kommer verkligen bli kul att komma igång med detta. Kommer säkert skriva mer om detta senare i veckan. 
 
Btw, vad skulle ni vilja se mer av på bloggen? Outfits? Videos? Personliga inlägg?? Kommentera!
 

Daily Inspiration

Datum: 2014-02-21 - Tid: 22:22:23 - Till inlägget - Inspiration ♥ - Kommentarer (0)
Källor: tumblr
 
Har inget att blogga om och känner mig lite nere, så enjoy this inspiration, cuz It's all I can fix today..
 

Fragile pony - söta underkläder

Datum: 2014-02-20 - Tid: 21:13:07 - Till inlägget - Tips ♥ - Kommentarer (2)
Klicka på bilden ovan för att komma till hemsidan!
 

Tycker Fragile pony har så sjukt söta underkläder. ;_; Vill typ ha allt. ♥ Speciellt corsetten och BH;arna. Meow, so pretty ~ Måste som sagt börja sy ihop lite såna här saker, eftersom jag är fattig och inte har råd att köpa. 
 

People make me sad, oh so sad

Datum: 2014-02-20 - Tid: 21:04:00 - Till inlägget - Inspiration ♥ - Kommentarer (1)
Källor: tumblr
En liten dos av daglig inspiration. 
 
Snälla ta inte bilden med hon som ligger ner och visar sina revben som en inspirations bild för ''anorexia'' eller något sådant. Jag är bara så trött på att folk alltid säger att större tjejer är vackra (vilket dom såklart är) men skäller på mer ''beniga'' personer för att dom är ''för smala''.. Jag tycker alla kroppsbyggnader är vackra på sitt eget sätt sålänge man mår bra och trivs med sin kropp. Jag stödjer inte anorexia eller selfharm på något sätt. Men jag har själv konstigt nog fått höra hur jag är ''för smal'', och det är lika jobbigt som att höra att man är ''för tjock'', eftersom att JAG är nöjd med min kropp och vill inte att andra ska klaga på hur jag ser ut.
 
Tack o hej.
 

Packet från shock

Datum: 2014-02-20 - Tid: 20:35:00 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
Har åkt slalom hela dagen idag och är sjukt utmattad, men kom hem till mitt packet från shock som kom idag! ; w ; Det är 3 flaskor med hårfärg, no more green/blue hair.  Gjorde iallafall kvällen lite bättre, med tanke på att jag är sjukt förbannad på några vidriga personer som tydligen har nått emot mig. Det värsta är väl att jag varken känner dom eller gjort något mot dom.. Och ännu värre har jag fått veta att några är efter min pojkvän och han vet inte vad dom heter så jag kan inte stalka upp dom och skälla ut dom.. Mig kan ni ge er på men inte de jag älskar och bryr mig om!

Happy Valentines day

Datum: 2014-02-16 - Tid: 23:21:20 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
 lol this picture tho. *giggles* bro, I'm weird and I love It.

Just nu känner jag mig väldigt nere.. Saknar redan min senpai, och min sis Carro..  Helgen har varit fylld men ganska mycket random känslor - har äntligen fått gråta ut hos någon och känt mig oerhört älskad. Har aldrig gillat alla hjärtans dag så mycket dock, inte ens när jag har kille.. Tycker det sätter en sån konstig och onödig press på oss att behöva köpa en massa onödiga presenter och godis bara för att visa att man älskar varandra, typ som julafton lol. Själv tycker jag att man kan visa sin kärlek varje dag.  (Kanske inte köpa presenter osv varje dag men haha ni fattar) Men det är ändå en rätt gullig grej att fira.
 
 
Ser iallafall inte fram emot denna veckan, SO och Engelska prov samt att vi ska åka slalom hela dagen på Torsdag.. Det kan bli både kul och hemskt. Kul för att jag ska åka med mina vänner och vi kommer säkert skratta ihjäl oss, hemskt för att jag just nu bara känner för att ligga i sängen forever och kolla på anime och för att jag aldrig åkt slalom förut och kommer säkert bryta varenda ben i kroppen + frysa ihjäl.. 
 
Och gissa vad jag ska göra på onsdag?? JO, jag ska ta mer jävla blodprov!! Gahh, blir galen! Tredje gången jag går dit - och bara för att jag inte har någon ork?? Tror själv inte det är något fel på mig, utan dom snor bara mitt blod och matar demonerna i deras källare med det. Jävla skit. 
Nu vill jag bli vuxen så jag kan fly iväg, skaffa ett trevligt jobb i en trevlig affär eller något, skaffa 184 katter, 2 pugs, en söt liten rosa lägenhet i Göteborg eller Stockholm, kunna online shoppa när jag vill, kunna resa runt världen, och kunna träffa min senpai när jag vill. 
(Seriöst vi på morgonen/kvällen - kan inte sluta pussa på hans söta lilla sleepy face. ; w ;) MEHEHEHH nu måste jag sluta tänka på honom innan jag blir tårögd.  I love my senpai soo much.. 
 
Undrar hur många som egentligen orkar läsa allt jag skriver, är så weird - sitter och skriver allt som poppar upp i skallen på mig.. Men back to det som hänt i helgen - spenderade alla hjärtans dag med att umgås med några nära vänner samt min senpai ofc, och vi alla tillbringade natten hemma hos en utav kompisarna. Det blev att vi satt lite på omegle, spelade assassin's creed, åt massa godis, gosade, gjorde en dejting profil för ''peddolasse'' på match.com och kollade på en av världens sämsta filmer. Trevligt! Jag och Filip fick dock tränga ihop oss tillsammans i soffan när vi skulle sova, eftersom att det inte fanns några fler madrasser, men det var mysigt. 
 
Efter veckan som kommer nu får jag iallafall äntligen sportlov, och det ska jag tillbringa med Carro + fler vänner, då vi ska planera mer om vårat hemliga projekt. samt bara ligga i sängen och äta en massa choklad ...  Och sen såklar, träffa min senpai en massa, och ha en massa romantic anime moments och bara gosa hela dagarna. OMFG I love being in love. 
 
 

Kute, Kinky, Kreations

Datum: 2014-02-12 - Tid: 22:48:00 - Till inlägget - Tips ♥ - Kommentarer (1)
Klicka på bilden för att komma till webb butiken! 

Hittade denna fina lilla etsy shop när jag kollade runt på tumblr, är helt förälskad i chokern!  Och vem älskar inte lite kinky shit i pastel färger? lol wää, vill kunna göra sånt här själv.. Ska försöka göra såna där leg garters ~ Håller faktiskt själv på med att göra smycken och accesoarer, tänker göra ett inlägg om det imorgon om jag har tid. Funderar nästan på att börja sälja om folk är intresserade. 
 
 

Hår och knasigheter

Datum: 2014-02-12 - Tid: 22:30:29 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (2)
        
Hejsan! Ni får ursäkta att jag som vanligt inte uppdaterat bloggen på ett tag..  Jag är inte speciellt bra på att komma på något att skriva om. Men just nu har jag mycket blandade tankar och åsikter! Har panik över om jag ska gå Bild eller SAM på gymnasiet! Det måste jag ha bestämmt tills IMORGON! Plus att jag ifall jag ska gå bild måste fixa intagnings prov..  VAD SKA JAG VÄLJA?!?! Vill gå bild eftersom jag älskar att vara kreativ och måla, men jag gillar verkligen skolan där jag isåfall ska gå SAM och bild känns inte som något jag vill hålla på med..  Så det blir nog SAM after all.. 
 
Hoppas ni andra som också väljer till gymnasiet nu har det klart iallafall.  Nu sitter jag iallafall och lyssnar på creepy pasta och dricker te. MYSIGT! Och har blivit jätte sugen på att köpa en ny dator - en gaming dator. Så jag äntligen kan börja gamea igen ~  Kan inte spela på den här datorn, eftersom att den överhettas så sjukt lätt och skulle gärna vilja ha en startionär. Får nog spara ett bra tag innan det blir av dock.. Meeeeen har iallafall fått mina nya katt öron and I love them ~ Och håret är fortfarande lite knäppt.. Syns dock inte så bra på bilden, men mitt hår är fortfarande mer grönaktigt än löshåret, ska dock försöka fixa det! Och måste ha mer hårfärg så jag kan färga resten utav löshåret. 
 
Längar tills Fredag då det är alla hjärtans dag ~ Ska vara med min pojk, och sen så drar jag till bästa systern Carro på lördagen eller Fredag kväll! Vi kommer antagligen planera mer utav vårt ''hemliga projekt'' hihi.  Kommer skriva mer om det nästa vecka tror jag ~ :3
 
    
 
 

The visit

Datum: 2014-02-06 - Tid: 21:16:33 - Till inlägget - youtube videos ♥ - Kommentarer (0)
 
Gråter, så mycket feels.. Ni som inte hört/ läst creepypastan Jeff the killer fattar kanske inte, och då MÅSTE NI LYSSNA PÅ DEN FÖR DEN ÄR BÄST. Och jag älskar Jeff, cosplayade honom och allt. ♥
 
Och um.. Jag typ shippar honom med min karaktär Alexander, dom är ett gulligt par.. Och Jeff är gay.. Iallafall enligt mig så shh! Men brb nu ska jag gå så jag hinner med feel expressen, måste gråta lite ~

52 Animals

Datum: 2014-02-06 - Tid: 19:21:32 - Till inlägget - youtube videos ♥ - Kommentarer (1)
 
För att göra stämningen lite bättre.Hahahah satan va vackert! Påminner om något jag skulle göra om jag hade tråkigt.. Klä ut mig till ett konstigt djur och spamma folk på snapchat... The fabolous life of Mei ~

Förbannad - Rysslands Gay hat

Datum: 2014-02-06 - Tid: 19:09:15 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (1)
Jag satt och kollade igenom lite bloggar jag följer och stötte på ett inlägg om denna video hos Epicfaiil. Jag kollade på den och hamnade i tårar. (Känsliga tittare varnas på förväg) 
 
 
 
Jag blir så sjukt äcklad och förbannad av såna här människor, hur i hela jävla helvete kan man få för sig att spöa och förnedra någon bara för personens sexualitet?! 
 
Jag har själv stött homosexualitet hela mitt liv, jag har aldrig funnit det konstigt. Och jag kan öppet säga att jag själv är bisexuell, även om det endast är ganska smått, har jag kännt mig attraherad utav kvinnor förut, och även haft känslor för en tjej online, men jag blir kär i personen, inte könet. Jag tycker iallafall att det är dags att världens befolkning skärper sig. Alla är lika mycket värda, och det är ingen sexualitet som är fel, bög, straight, bi, lesbisk, trans, intergenger, who cares. Vi är alla människor, och vi borde inte bli behandlade på ett annat sätt bara för att vi har en annan sexualitet, stil, tro eller hudfärg. Detta är 2014, och det är dags att växa upp.
 
Här är även en dokumentär om just att vara ung och gay i Ryssland, förvarnar även här för yngre och känsligare läsare, eftersom att den kan innehålla obehagliga klipp och bilder.
 
It's more than okay to be gay kids! ♥
 
 

2 Månader och random feber

Datum: 2014-02-04 - Tid: 19:58:00 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (1)
LOL MY FACE! 
 
Jag blir galen! Idag åkte vi till vårdcentralen tidigt på morgonen före skolan för att ta fler blodprov och inte nog med att det gjorde ont så in åt helvete, fick jag veta att jag hade 38 graders feber?? Hade kännt mig ganska dålig men kändes inte som att jag hade feber.. Fick iallafall åka hem och ta ledigt från skolan, vilket dock var ganska chill.
 
Har inte fått nått svar om proverna ännu iallafall, undrar verkligen vad det är för fel på mig egentligen.
 
Men bortsätt från allt det dåliga så har jag och Filip varit tillsammans i 2 månader idag!  Känns verkligen inte som det, tiden går så fort.. Men är riktigt lycklig med honom, han är världens bästa kille, och han är bara min! Jag delar inte med mig!!  Är fett kär, helt drogad. 
Hoppas vi får spendera en massa fler månader tillsammans. ♥ Är helt säker på det iallafall, hihi.
Får se om jag drar till skolan imorgon, beror på om jag har feber eller inte.. Och på torsdag så jag fixa mitt hår, eftersom att mitt hår inte var tillräkligt blont och var orange istället så hårfärgen blev helt muppad.. Och dessutom var det så att en utav de 2 flaskorna med hårfärg vi köpte bara var som balsam med lite färg i?!? Och inget fastnade.. Sånt gör mig suuuur! 

Två olika doser av Inspiration

Datum: 2014-02-03 - Tid: 21:20:38 - Till inlägget - Inspiration ♥ - Kommentarer (1)
 
Alla bilder är ifrån tumblr. 
 
Nu ska jag äntligen få ta en kopp te, vilket jag inte gjort på över en månad. ♥ It's gonna taste soo good. ♥ Imorgon ska jag till Vårdcentralen innan skolan för att ta mer blodprov, snyft. Men det är antagligen värt det, även om jag känner mig mycket bättre och piggare nu. (Förut gick jag och la mig direkt efter skolan, plus att jag somnade på lektionerna.
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan iallafall.. Själv längtar jag redan till helgen, för då får jag träffa min älskling igen. 
 

Blev utmanad - yeyeyeye

Datum: 2014-02-03 - Tid: 21:04:01 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
 

Jag blev utmanad Reddrawer.blogg.se. Utmaningen går till såhär:

1. Berätta 11 saker om dig själv.
2. Svara på frågorna som utmanaren ställt.
3. Hitta på 11 frågor åt den du utmanar.
4. Välj några bloggar du vill utmana. (Man får inte utmana den man blivit utmanad av)


11 saker om mig:

1. Man kan säga att jag är intergender, eller att jag inte bryr mig om kön.


2. Jag är hemskt dålig med barn, om jag inte tvingar mig själv.. Blir lätt irriterad av dem.. .-. (Känner mig elak)


3. Jag blir lätt deppig, och har ofta humörsvängningar.


4. Har bara varit riktigt kär 2 gånger, nu och för typ lite mindre än ett år sedan. Men har haft rätt många crushes haha.


5. Jag älskar att teckna, och spela instrument.


6  Är helt besatt utav blekhy, och svart hår, är typ en vampyr tror jag.


7. Ska på Närcon sommar med Filip och kanske Carro och några fler, om dom vill med. Woop woop!


8. Funderar på att börja göra youtube videos ganska ofta, bra ide?


9. Älskar mat okej, omnomnom. (Men bara god mat, hihihihi)


10. Min blogg är för gullig för mig, jag är så svart och svår hue hue.


11. Jag har slutat skära mig iår, yeey.


Frågorna av Marie: 

1. Favoritband/artist? SVÅR FRÅGA, men obv. Black Veil brides, Bring me the horizon, All time low, The devil wears prada osv. och lite nya favoriter; La dispute, Brand new, Arctic Monkeys, Crystal Castles och Iiris.


2.
 Har du några syskon? 2 stycken, en store bror och en stora syster.


3. Vad är din största rädsla?
Att förlora personerna jag älskar, svarta hål, djupvattenshavs djur osv.


4. Vem ger dig mest inspiration?
Andy Biersack, Oliver Sykes, och inom stil : Leda Muir, seas0nofthewitch, Missnosebleed osv.


5. Singel?
Nope, har världens sötaste pojkvän Filip. ♥


6. Pikachu elr Raichu? lul, seriösa frågor.
Pikachuuu ~ 

7. Person som betyder mycket för dig? Mina vänner, min familj och Filip. ♥


8. Om du fick vara vem som helst eller vad som helst, vad skulle du vara?
Typ en katt, eller en kille. 


9. Favoritlåt atm?
Jesus Christ av Brand new, A boy brushed red living in white av Underoath och World of Warcraft av We butter the bread with butter. 


10. Vilken film skulle du vilja vara i om du kunde?
HARRY POTTER ERMEGERDH.


11. Något du vill göra innan du dör?
Resa, flyga (lol wat) förändrat/räddat någons liv.

Frågor jag ställt, som Du ska svara på om du antar utmaningen:

1. PEPSI ELLER COLA?

2. Någon som förändrat/ räddat ditt liv?

3. Bästa som hände under 2013?

4. Om du fick dejta vem du ville, vem skulle du dejta dååå?

5. Favorit band?

6. Lider du utav någon slags sjukdom?

7. Vad inspirerar dig?

8. Något du hatar?

9.Anser du dig vara lycklig?

10. p0tat0?

11. Vad ser du fram emot under 2014?


JAG UTMANAR:

Carro (Vaniljmuffin)

Moa (Byymoa)

Gör ni inte den här grejen får ni smisk.