Inspiration från tumblr

Datum: 2014-03-30 - Tid: 22:02:22 - Till inlägget - Inspiration ♥ - Kommentarer (0)
 Alla bilder är från tumblr. 
 

Gyaru ギャル ♥

Datum: 2014-03-28 - Tid: 16:32:47 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
 
Sitter och lyssnar på ett utav mina favorit K-pop band SHINee - Sherlock (Clue Note) = ♥ ♥ ♥ Dock är ljudet på min dator helt knasigt atm så ljudet är väldigt lågt även fast jag har det på max..  Anyway, körde på en gyaru look idag (Sorry för den dåliga instagram bilden). Är stört förtjust i gyaru stilen, även fast den är rätt olik det jag brukar klä mig i. (Har dock olika stilar varje dag haha) Gillar nog gaijin gyaru lite mer än hime gyaru, eftersom att det är en blandning utav girly stil och rockig/punkig stil. 
 
Alla verkar alltid så förvånade när jag klär mig i gyaru i skolan, men dom börjar nog vänja sig med att jag har olika klädstilar varje dag.. Tycker bara det är så svårt att hålla mig till en stil när det finns så många olika söta stilar! Men alla mina stilar är iallafall japan inspirerade ~ CUZ THAT'S HOW I RULE!!! 
 
Tror inte jag har skrivit detta men jag har fått hem mitt första par linser! Dom kommer från en riktigt bra sajt, uniqso.com. Beställde nämligen ett par av Barbie angel blue cirkel linser!  Om jag kan ha dom ska jag ha dom på PicaCon då jag ska coplaya Fionna the human från Adventure Time ~ ♥ Har inte prövat dom ännu, men vill gärna göra en review på dom senare. ^-^ ♥
Har även fått min mössa till cosplayen. *cries in a cornet cuz so happy with It* Nu måste jag bara vänta på att peruken ska komma hit, samt köpa tröjan och kjolen och fixa lite grejjor till Filip's Marshall Lee cosplay ~
 
Btw, har färgat håret igen så det är svart och blått, ångrar det dock lite.. Eftersom att jag verkligen trivdes i det hel blåa. 
 
 

☹ 死んだ ☹

Datum: 2014-03-23 - Tid: 21:24:15 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (2)
 
Gomenasai, råkade visst gå och dö.  Men har kommit tillbaka i min andliga form för att fortsätta skriva ~ Huhuh, nej men har inte haft lust att blogga alls, och har inte haft något intressant att skriva om. 
 
BUT THERE WILL BE CHANGES! Skulle först och främst vilja göra lite förändringar med min blogg design.  I'm finally getting some sweet ideas for It! Men tanken har även slagit mig att kanske skapa en ny blogg på blogspot, eftersom att jag länge velat skaffa en blogg där jag kan skriva på engelska ~  I may just start writing in English right now on this blog?? Because I'm starting youtube (yaay) And I want people from all around the world to be able to read and follow me on my blog. 
 
Jag har även nationella prov nu, uguh.. Har gjort klart svenska, men nu på Tisdag har vi Engelska och även om jag är riktigt bra på det känner jag mig lite nervös.  AND WE ALSO HAVE LIKE 3 NORMAL TESTS COMING UP! I både Matte (rymd geometri) Biologi (Gener osv) och Fysik (universum). Så känner mig lite utmattad och stressad.  Bloggen har verkligen varit det sista jag tänkt på.
 
BUTT, (Ye butts) ska börja blogga igen nu, SO KEEP YOUR EYES OPEN AND STUFF. 
 

New In

Datum: 2014-03-09 - Tid: 21:00:26 - Till inlägget - new in ♥ - Kommentarer (0)
 Var på kupolen med Filip idag och köpte lite nytt. 
 
Korsetten hittade jag för endast 50:- på New Yorker, mobil 'skalet' och halsbandet kostade 30:- styck och nagellacket kostade ca 40:- tror jag..?  Korsetten är nog dagens favorit, ett riktigt fynd!  Filip köpte ett par nya skor och en webbcam, najs najs.
 
 Har inte så mycket att skriva om så vi hörs imorgon! Goodnight dear followers! 
 
 

Dagens ''tutorial''

Datum: 2014-03-06 - Tid: 22:15:00 - Till inlägget - tutorials ♥ - Kommentarer (0)
 
Hon är så sööt ~ ;A; Är faktiskt riktigt förtjust i Fairy kei och lolita modet, och börjar komma in mer i den stilen. ^A^ Blir alltid så glad av söta pastel kläder och smycken ~
Men som ni kanske märkt står jag inte fast i en speciell stil, utan blandar och varierar mellan olika stilar.  Vissa dagar känner jag för att crossplaya och se mer ut som en kille, andra dagar klär jag mig mer i ''emo/scene'' stilen (vilket jag nog klär mig mest i) och ibland låter jag mig själv go crazy med en massa tutu kjolar, pastel färgade plagg ,smycken och dolly makeup ~ 
 
 Här får ni en outfit från igår tillexempel, väldigt fairy kei/ decora inspirerad.