☆ LUCKY STARS ☆

Datum: 2015-01-26 - Tid: 20:56:58 - Till inlägget - art ♥ - Kommentarer (0)
 
☆ Lärde mig vika paper lucky starts idag 
 
Det var lite pilligt i början, men efter ett tag gick det bättre.  Jag failade med några som ni ser uh, men jag ska fylla hela burken så dom längst ner kommer inte synas lika bra. u v u 
 
Tycker iallafall att dom är riktigt fina, och dom ger ifrån sig en magisk känsla.  
 

♡ Princess Etoinette ♡

Datum: 2015-01-25 - Tid: 19:40:00 - Till inlägget - Wanties ♥ - Kommentarer (0)
Ett makeup set jag drömt om att äga sedan första gången jag såg det.
 
  Etude house's princess Etoinette  
En dag ska jag äga hela kollektionen I SWEAR TO GOD!  
 

♡ Working on my cosplay ♡

Datum: 2015-01-24 - Tid: 17:24:00 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
こんばんわ!  Har lyckats bli sjuk...  Men jag utnyttjar det genom att spela massa tv spel och jobba på min cosplay. Måste ut och köpa en massa saker till den dock, som band till harnessen, fluff till benvärmarna och ett par hörlurar.  Gjorde iallafall precis klart mina pins, och grunden till toppen.  När allt är klart ska jag se till att gå till Arenan och få den fotad, så jag kan ha professionella bilder på hela cosplayen.  I'm soooo excited!! Sen ska jag börja på min Misaki Mei cosplay, men det blir nog efter Närcon. u v u Och även en till super sonico outfit maybe? Hon är min waifu after all. 
 
Have a wonderful evening ~  
 

♡ Att vara genderfluid ♡

Datum: 2015-01-23 - Tid: 21:47:22 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
Har länge velat skriva en text om detta, även om det är svårt att sätta ord på det hela. 
 
Som många inte vet, identifierar jag mig själv som genderfluid, vilket betyder att jag ser mig själv som både tjej och kille, och att vissa dagar kanske jag känner mig mer som en kille eller mer som en tjej. Folk verkar ta våran situation för givet, och säger att vi bara är förvirrade, vilket delvis är sant. Att ena dagen vakna upp och vilja bli kallad för kille, och sen nästa dag vilja bli sedd som en tjej är riktigt förvirrande för oss. Alla har det säkert inte jobbigt, men jag som själv helst vill sätta en label på mig själv blir helt frustrerad. När folk undrar om jag vill bli kallad hon, han eller hen vet jag inte ens vad jag ska svara... De flesta fattar ju vad jag är biologiskt, och ibland kan det vara rätt jobbigt, speciellt de dagarna jag ser mig själv som det andra könet. 
 
Under en period för inte så länge sedan identifierade jag mig nästan som trans, alltså helt som det motsatta könet. Men jag insåg rätt direkt att jag inte kände mig bekväm med det heller... Jag kommer inte gå ut med mitt biologiska kön, de som vet, vet. De andra får helt enkelt acceptera att jag är båda. 
 
Vart rätt kortfattat för som sagt, jag har svårt att skriva om sånt här som är en stor del av mitt liv.
 
 
Spelar det verkligen någon roll vad jag har mellan benen? lol 
 

♡ Gå utanför min comfortzone ♡

Datum: 2015-01-23 - Tid: 21:26:04 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
Ugh måste verkligen ändra min sidebar för är inte ''taken'' längre.  (Vilket är bra btw.)
 
こんばんわ~ Alltså om mindre än en månad är det NCV holy shiiiit.Är fett excited men smått nervös som jag alltid är när jag ska på något konvent. Still not 100% comfortable with It. Men ska bo hos min vän och ska antagligen följa runt honom på konventet uhh. Har både folk jag träffat innan och folk jag aldrig träffat som jag ska försöka vara med. Men ÄR TYP FETT RÄDD för omg, tänk om dom inte gillar mig? ;u;; Jag är så awkward in real life, och brukar ha svårt att bli bekväm runt folk jag precis träffat. 
 
Vill inte verka tyst och otrevlig liksom, but at the same time kan jag inte riktigt kontrollera det. Ska som sagt ha min Super sonico (gloomy bear) outfit vilket kommer bli både pinsamt och kallt. Men whatever, vill alltid utmana mig själv och gå utanför min comfortzone. 
 
Vilket jag btw gjorde under våran photoshoot, hade både luggen upp, och visade mage! smal step for uh, Idunno, but a BIIIIG step for Mei. 
 
 
Kommer också kanskeee åka på Kerbera's spelning i Linköping på alla hjärtans dag om jag har råd. 
 

♡ HAPPY ♡

Datum: 2015-01-18 - Tid: 02:27:17 - Till inlägget - Music ♥ - Kommentarer (0)
 
Nu hade jag tänkt sova, och imorgon ska jag se Unbroken med mina vänner.  ♡ Lämnar er med denna låt av finaste Marina. 
 

♡ Hey Chickadee shop ♡

Datum: 2015-01-18 - Tid: 02:22:49 - Till inlägget - Tips ♥ - Kommentarer (0)
Hey Chickadee
 
Min kompis skickade en länk till en liten webshop vid namn HeyChickadee.com, dom säljer en massa söta tröjor, halsband, hårspännen, mobilsmycken ect. Och eftersom att både han och jag älskar pusheen blev vi jätte kära i grejerna. ;-; Jag valde ut 4 grejer från butiken som jag gillade extra mycket... u v u Tröjorna ser extremt sköna ut och tyckte verkligen att hårspännena var riktigt charmiga. 
 
HÄR är länken till butiken ifall du vill kolla in den.  (Annars kan du bara klicka på bilden ovan)
 

♡ Pink guy is bae tho ♡

Datum: 2015-01-18 - Tid: 02:12:00 - Till inlägget - youtube videos ♥ - Kommentarer (0)
 
Asså kan inte sluta kolla på FilthyFrank's videos... Han har så sjukt konstig humor och jag kan inte sluta skratta hahaah!! Älskar pink guy btw, he's bae. 
 

♡ Inspiration: Kurebayashi ♡

Datum: 2015-01-16 - Tid: 23:57:00 - Till inlägget - Inspiration ♥ - Kommentarer (0)
 
 

♡ Hime ♡ lolita shoes ♡

Datum: 2015-01-16 - Tid: 23:28:00 - Till inlägget - fashion ♥ - Kommentarer (0)
 
Oh how I love these kind of shoes... ;u; Sadly, har jag inga. Måste verkligen få ihop lite mer pengar, har tänkt att jag ska försöka hitta ett jobb, iallafall ett jag kan ha under sommaren. Det är dyrt att ha 2 olika stilar...  Ena stunden vill man ha vk kläder från Sex pot revenge för flera hundra, sen vill man ha lolita klänningar, puh.. 
 

♡ Mitt 2014 och mål inför 2015 ♡

Datum: 2015-01-05 - Tid: 17:14:00 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
Nu har blogget fått stå tomm igen... Jag lär mig visst aldrig. 
 
Gott nytt år förresten, äntligen är det 2015. Jag har ingen aning om hur detta år kommer att bli, jag hoppas på att jag ska kunna göra allt jag vill få gjort under 2015, sånt som jag inte kunde göra under 2014...
 
Mina planer so far är att jag ska gå på så många konvent jag kan, träffa en massa nytt folk och människor från internet, bli mer seriös med min Japanska och gå en kurs i det, börja med youtube, skaffa en elgitarr, bli bättre både på att sjunga och screama, åka till Stockholm och Grönalund med mina vänner, pierca mig, färga håret silver/vitt, se ett bra band live, ha ett eget live med mitt band, skriva en egen låt, göra minst 5 covers själv eller med bandet, börja träna (åtminstonde pröva på), och completa min super sonico, Misaki Mei, och Link cosplay.
 
Egentligen vill jag inte skriva en massa om 2014, för det har inte hänt så jätte mycket...
 
First off, det bästa med 2014 var att vi skapade VeRani, och att vi fixade tillgång till replokal och inspelningsstudio. En annan bra grej var att jag gjorde slut med min föredetta partner, som fick mig att må så jävla dåligt. Jag besökte Pikacon där jag fick träffa en massa underbara människor, sen Närcon sommar som dock var skit och hur jävla varmt som helst (träffade dock en läsare som var jätte gullig så det var kul.)
 
Bästa konventet var dock Liicon, bara för att jag fick nya vänner, och träffa gammla vänner samt att det var verkligen jätte mysigt.  (Första konventet jag fick ångest över att lämna.)
 
Sen hade vi ju våran uppspelning... Har liiiite ångest över det, för det lät rätt förjävligt haha.  Well, vi är nybörjare after all... Men jag glömde bort texten (som tur var märktes det inte då låten var på japanska haha) men gjorde världens fulaste inhale scream, ugh. </3 
 
Let's just hope 2015 will be better.