AMBER 엠버_SHAKE THAT BRASS

Datum: 2015-02-24 - Tid: 22:01:16 - Till inlägget - Music ♥ - Kommentarer (0)
 
Omg älskar henne. 

♡ Home and next cosplays ♡

Datum: 2015-02-24 - Tid: 18:49:03 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
Kom hem i Söndags kväll, och saknar redan alla. ♡ Speciellt Chris, buhu, bodde där i över en vecka och nu känns det jätte konstigt att sova ensam. 
 
Nu har jag iallafall Picacon att se fram emot, fast det är om mer än en månad, hur ska jag stå ut!?  Kommer börja på 2 nya cosplays nästa månad iallafall
 
Shiro ifrån Deadman wonderland:
 
Misaki Mei från Another:
 
Kommer bli jätte kul, då karaktärerna är helt olika varandra!  Wahh, nu är jag fett excited! It's my destiny to cosplay Mei, då vi har samma namn hihi. 
 
 Här är också bilder på min Super sonico cosplay 
 
Heheheh, blev fotad av rätt många vilket var kul.   Och jag vart med i tv, um, det var mindre kul. Anyway, konventet var ok, lite för mycket folk (vilket var förväntat då Närcon är det största konventet) Hann inte träffa alla jag ville träffa, men dom ser jag förhoppningsvis på NCS. u v u 
 
Träffade även SImon (Bakasoseji) som var så otroligt fin. ;-; 
 
Själv såg jag hemsk ut, mina ögonbryn hade smetats bort... ;u;; Men han var verkligen jätte trevlig.  Tog inte selfies med så många fler, fast tog några gulliga med Chris. 
 
 
Saknar dig redan tönt. 
 

♡ Cute inspiration ♡

Datum: 2015-02-18 - Tid: 17:55:13 - Till inlägget - Inspiration ♥ - Kommentarer (0)

Just nu inspireras jag mycket utav lolita/gyaru fashion. ;u; Även fast min main tumblr is all about visual kei, har jag även en för ''kawaii fashion''. HÄÄÄR är länken till den


♡ Närcon imorgon ♡

Datum: 2015-02-18 - Tid: 17:26:56 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
Shit va jag är sämst på att uppdatera.
 
Anyway, har varit hos min kompis här i linköping sen i Fredags, och imorgon är det första dagen av NCV!!!
 Är både nervös och peppad, kommer bli kul att träffa både gamla och nya vänner.   Ska också gå runt i min sjukt revealing Super Sonico cosplay som jag äntligen är klar. Får skylla mig själv, men kommer frysa ihjäl haha.  Kommer förmodligen posta en massa bilder här efter konventet och på Instagram under konventet.  (Insta: a.connectiv.system, finns länk i sidospalten annars) 
 
Om jag inte fryser ihjäl kommer jag nog iallafall snubbla och slå ihjäl mig för jag ska ha platå skor och det är en massa is överallt........  Oh shit min kjol är typ hur kort som helst också så kommer säkert snubba och visa röver inför hela Närcon. Jag är inte bra på att planera vilken cosplay jag ska ha.. Sommar cosplay mitt i vintern, heja Mei!  Aja let's be positiv, kommer vara sexy as fuck. Och min personlighet går rätt bra ihop med Sonico's. Blyg, söt och lite klumpig.
 
Sålänge ingen judge'ar mitt cosplay val eller är pervy mot mig kommer det nog att gå bra.  Annars har jag ju två stora tassar med klor på som jag kan slå folk med. ^-^ 
 
 
Vi hörs förhoppningsvis snart!

♡ exist†trace ♡

Datum: 2015-02-01 - Tid: 14:49:18 - Till inlägget - Music ♥ - Kommentarer (0)

 
Existrace  är ett av de få 'kända' female vk band som finns. Jag tycker det är otroligt tråkigt att vk scenen är så sjukt mansdominerad, och tycker att band som Existrace borde bli mer omtalade. Dom inspirerar mig, då jag själv är medlem i ett female vk band. 
 
Det finns liksom så mycket skit band, och bra band som Existtrace får stå i skuggan för de inte är ''douchebags som ligger med sina fans.''  Förlåt men det är pretty much majoriteten av alla bandomens.