Random wanties

Datum: 2014-01-26 - Tid: 15:49:00 - Till inlägget - Wanties ♥ - Kommentarer (1)
 
☺ 1. DropDead ☺ 2. DropDead ☺ 3. Ebay ☺ 4. Ebay ☺ 5. Ebay ☺ 6. DropDead ☺ 7. Ebay ☺
 
 
☺ 8. Nelly.com ☺ 9. DropDead ☺ 10. DropDead ☺ 11. DropDead ☺
 
 
☺12. DropDead ☺ 13. Ebay☺ 14. Ebay ☺
 
 
Fina grejjor jag hittat lite överallt på internet. 
 
Själv har jag redan bestämt att jag ska köpa 2. 4, 5, 7, 8, 10 och 13.  Har inga pengar atm, men nån gång ska det bli mitt!! Fast förhoppningsvis ska jag kunna få tag på allt, hihihihihihi. I'M SUCH A SPENDER!! 
 
Kan knappt hålla i pengar, får ta och skärpa mig! 
 
 

Gomenasai

Datum: 2014-01-26 - Tid: 14:17:00 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (2)
 
Hejsan spejsan! (oh god det var inte en bra början) Jag har som ni kanske märkt tagit en kort liten pause från bloggen, har haft annat att tänka på - SKOLA,SKOLA,SKOLA,VÄNNER OSV.. 
 
Och i fredags åkte jag till min pojkvän som jag inte hade träffat på 2 veckor!  Vi myste och hade det trevligt, tills igår då jag plötsligt blev magsjuk och fick åka hem.. TYPICAL.  Men nu sitter jag och myser med min hund Våffan istället (MYSPYS) och kollar på Disaster Date som är riktigt underhållande, haha! Jag har blivit smått beroende av MTV's dåliga program.. 
 
Hihi, min tjockis hund ~ Och gotta love min grumpy cat tröja! 
 
Men wahh, saknar redan min lilla pojk.. Jobbigt att typ bara kunna träffa honom på helgerna.. Eftersom vi bor i två olika städer.. Dock rätt nära men det är krångligt att åka fram och tillbaka mitt i veckan när det är skola. 

Kiryu - Gokumon [ 己龍-獄門 ]

Datum: 2014-01-22 - Tid: 00:02:28 - Till inlägget - Music ♥ - Kommentarer (2)
 
Älskar den här låten, eller Visual kei över huvudtaget. 
 
Jag har väldigt blandad musiksmak, allt från metal, hardcore, punk, J-rock, K-pop till artister som Håkan Hellström, Kent, Marina and the Diamonds och Ed Sheeran.. Beror oftast vilket humör jag är på..
 
Min spotify är en enda stor röra haha!  Men det är ju bra att kunna variera lite då och då. ~
 
Är förresten inte alls pepp på morgondagen. Det första vi ska göra på morgonen är att sitta ute och försöka göra upp en eld, why? I don't know!!  Sen slutar vi inte förren typ 15:30.. Och när jag kommer hem måste jag plugga en massa matte inför Diagnosen! GAHH!! 
 
Inte nog med det så vill nu min pojkvän att jag ska ta mig till Borlänge imorgon för att träffa honom.. Vilket jag såklart vill, men har verkligen inte tid..  
 
MEH, nu måste jag sova, så får vi väll se om jag överlever morgondagen..
 
 

Waifu material

Datum: 2014-01-20 - Tid: 22:59:02 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (6)
 
Weeii! Idag har jag agerat hemmafru och bakat en jätte mumsig kladdkaka. 
 
Perfekt krispig på utsidan samt mjuk och små kladdig på insidan.  (misstolk, vet inte vrf #pervo) Äkta waifu material här asså, min pojkvän borde vara stolt! Jag tycker faktiskt väldigt mycket om att baka och är inte speciellt dålig på det heller. Jag har ju skapat några mästervärk under min tid på denna jord ohohohoh. Till exempel svamptårtan som jag och några kompisar lyckades slå ihop.. Um wait.. DÅLIGT EXEMPEL DEN VAR VIDRIG.
 
Meow, denna var iallafall oväntat god..Önskar jag kunde bjuda er, lovar att det inte är sömn medel i den nejdåå...
 

Ny design - PINK AND CUTE

Datum: 2014-01-20 - Tid: 00:00:00 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (3)
 
Hejsan! 
 
Ja som ni ser har jag gjort ett ganska enorm förändring i designen, både headern och bakgrunden har ändrats helt, samt lite små ändringar i meny spalten. Ville köra på lite mer rosa och gulligt. 
Tycker jag lyckades rätt bra om jag får säga det själv, heheh. I like It anyway! 
 
Men vet ni vad, nu ska jag sova så jag orkar med skolan imorgon - kommer säkert inte göra det ändå.. 
LET'S JUST HOPE THIS WEEK WILL GO FAST.
 

Seas0nofthewitch

Datum: 2014-01-18 - Tid: 22:53:55 - Till inlägget - Inspiration ♥ - Kommentarer (1)
 
YES YES I KNOW IT'S HARD BUT YOU NEED TO CONTAIN YOURSELF.
 
Holy shit vilken vacker människa. Kan inte andas.
 
Klicka på bilden för att komma till seas0nofthewitch's tumblr. 
 

Edgy but fancy as f*ck

Datum: 2014-01-18 - Tid: 22:26:56 - Till inlägget - Wanties ♥ - Kommentarer (0)
 
Bara några utav Dollskill's underbara klänningar. Kan gärna ta den i mitten, det är helt okej. 

Favorit produkter

Datum: 2014-01-18 - Tid: 21:59:55 - Till inlägget - Tips ♥ - Kommentarer (1)
 
Har samlat ihop några utav mina favorit skönhets produkter som jag använder dagligen.

1. Avene fuktighets/ ansikts kräm för torr hud
. Själv har jag rätt torr hy, och har stört mig förfärligt mycket på det, eftersom att min hy är väldigt viktig för mig.. Ja, jag är en sån person som typ får panik när jag får en finne haha! När min hy är torr har jag svårt att ta på mig foundation osv, det slutar med at mitt ansikte ser ut som en tårta.. Hur som helst köpte mamma denna kräm på apoteket åt mig och min hy har seriöst blivit så mycket bättre! Mitt ansikte är jätte lent och jag har längre inga problem att ta på mig fonundation, dock var den lite dyr, men det är absolut värt det om du har väldigt torr hy.
 
2. Syoss hårsprej. Innan jag använde syoss hårsprej använde jag Proff's hårsprej, som inte alls funkade på mitt hår! Det blev hårt och kladdigt, samt att det inte höll speciellt länge.. Jag prövade Syoss hårsprej för första gången hos min frisör och tyckte att den funkade så mycket bättre! Man känner knappt att man har någon hårsprej i håret (om man inte sprejar överdrivet mkt, vilket jag brukar göra i luggen hihi obs) och det håller mycket längre samt luktar skit gott! ♥
 
3. Miyo's dollface puder. Jag var i desperat behov av puder och eftersom att en av mina bästa vänner Carro hade köpt ett sånt här och verkade gilla det slog jag till. Namnet ljuger inte, pudret finns i en lagom blek dolly nyans som funkar perfekt för min hy, förpackningen är riktig smart med spegel inuti, och detta puder kostade endast runt 50;-! Billigt är inte alltid dåligt, hehe. :)
 
4. L'oreal's miss manga volym mascara. Jag brukar oftast inte hålla mig till en mascara, utan byter nästan alltid varje gång den tar slut. Men denna skulle jag faktiskt kunna hålla mig till! Kan inte säga att man får ''manga liknande ögon'' som dom säger i reklamen, men det trodde jag ju inte heller.. (Litar aldrig på reklam haha) xD Men den får faktiskt ens ögon att poppa lite, men inte tillräkligt för att skippa lösögonfransarna. Hur som helst, en bra mascara som faktiskt funkar. ;)
 
5. Maybelline's dream matte mousse foundation. GAHH, den bästa foundation jag någonsin köpt! När det kommer till produkter som foundation är det riktigt svårt att hitta rätt, jag har prövat en massa olika innan denna och ALLA har bara fått min hy att se ut som ett bombnedslag. Dom flesta flytande foundation produkterna kan kännas väldigt tjock och ojämt, men denna är så lätt så det känns inte ens som att man har någon foundation på! Och sålänge man moisturizear sin hy innan blir det oftast inget cakie face, och det ser riktigt fräscht och snyggt ut. (Viktigt tips: Tvätta ansiktet och ha ALLTID fuktkräm på innan du tar på dig foundation! Det skyddar hyn och ser till så att du slipper få cake face.)
 
6. Nivea läppbalsam (oliv). Mitt lilla stöldgods hihi. Nej men ''råkade'' ta tillbaka pengarna efter att jag betalat.. Um, jag vet inte riktigt hur det gick till men, skit samma. Nu på vintern när det är kallt ute är det viktigt att inte bara moisturizea ansiktet, utan hela kroppen, speciellt läpparna, eftersom att man oftast blir väldigt torr under den här årstiden. Finns inte så mycket att säga, det är ett läppbalsam haha.. Det är väldigt bra iallafall, och tydligen ska oliv vara bra för läpparna osv. (I don't know tbh)
 
7. ''Claudia'' eyeliner. Det här är också en sån produkt man panik handlat på ICA för att ens eyeliner är slut. Dock vart detta en favorit, den är så grymt pigmented. #Svengelka Jätte billigt och bra! Har ett litet lager med såna här så att jag klarar mig ett tag haha.
 

Kent - Utan Dina Andetag

Datum: 2014-01-16 - Tid: 23:34:00 - Till inlägget - Music ♥ - Kommentarer (0)
 
Har börjat lyssna på Kent igen, så sjukt bra. ♥ Min ''andra musiksmak'' kan man säga.. ┐(゚д゚;)
 
Tycker hans texter är underbara, speciellt i denna låten. ENJOY.
 

Will you be my sacrifice to satan?

Datum: 2014-01-16 - Tid: 23:26:00 - Till inlägget - new in ♥ - Kommentarer (1)
 
För några dagar sedan fick jag hem denna tröja samt lite andra saker som jag beställt från Ebay.  Riktigt nöjd med detta köp, den kom väldigt snabbt, såg ut precis som på bilden, var rätt storlek och är hur mysig och mjuk som helst! ლ(=ↀωↀ=)ლ Fick även hem min attack on titan tröja och röda peruk som ser fantastisk ut! Känner mig som Ariel i den hihih. Dock var Attack on Titan tröjan lite för stor, men den är ändå riktigt mysig.
 
Är iallafall skit nöjd, och kommer nog vara med om många äventyr i denna tröja. ◉ ᴗ ◉
 

''Fugly'' tillfällig header?

Datum: 2014-01-16 - Tid: 01:49:00 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (5)
 
Umm, har setat ett tag och försökt få ihop en header.. Men den jag gjorde blev hemskt ful och jag har INGA bra bilder.. Måste alltså ta snygga bilder till den först. Och jag är verkligen skit lat, och har ingen inspiration.. Så denna simpla header får duga så länge.. Bloggens namn och 3 utav mina favorit band.
 
Kommer nog ta ett tag för mig att få ihop en seriös header.
 
Och behöver nog lite foto hjälp från någon kompis, och just nu är jag smått sjuk, så allt detta får vänta. Det är inte lätt att fokusera på en blogg när man mår dåligt samt går sista terminen i 9:an.
 

Amelia Nightmare

Datum: 2014-01-15 - Tid: 23:39:47 - Till inlägget - Inspiration ♥ - Kommentarer (0)
Bild källa: google.
 
GAHH VACKRA KVINNA! Är helt förälskad i hennes hår och sminkning, please let me have heeer. ♥
 

Merch, hair, Black Butler ect.

Datum: 2014-01-15 - Tid: 19:51:00 - Till inlägget - Wanties ♥ - Kommentarer (2)
 
  • 1. Bring me the horizon merch, (Ebay eller Hottopic)
  • 2. Mer Bring me the horizon merch. (Ebay)
  • 3. ÄNNU MER BRING ME THE HORIZON MERCH. (Ebay eller Hottopic)
  • 4. Black Butler termos/mugg typ. (Hottopic)
  • 5. Band merch wristbands. (Hottopic)
  • 6. Blont löshår. (fyndiq.se) (UPDATE: Kommer köpa från Rapunzel of sweden istället.)
  • 7. Blå hårfärg för att kunna färga löshåret samt mitt hår. (Shock)
  • 8, Awesome strumpor. (shock)
  • 9. Blekda jeans. (shock)
  • 10. Black Butler Ciel samlar figur. (Ebay)
  • 11. Hologram skor. (UNIF/shock)
  • 12. Silvriga creepers. (Ebay)

Haha jaa, jag vill ha mycket.. Iallafall band merch och löshår(ΦωΦ) 
 
I will look soo goddamn hardcore with my BMTH merch and blue long scene hair. (ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧
 

Why don't we just pretend

Datum: 2014-01-14 - Tid: 23:06:13 - Till inlägget - Inspiration ♥ - Kommentarer (1)
Bilder lömskt stulna från tumblr.

Vill ha pengar så jag kan köpa hårförlängning och skaffa blått hår. ♥ Långt fint blått hår ska jag ha, och jag ska se ut som en riktig sjöjungfru. Vilket jag är, men shh säg inte till någon.

Svart är fint

Datum: 2014-01-14 - Tid: 21:19:17 - Till inlägget - Wanties ♥ - Kommentarer (1)
 
Kikade runt lite på H&M's sida och hittade dessa charmiga plagg.
 
Skulle inte säga nej till något av detta.. Speciellt inte bustiern och ''läder'' kjolen, så om någon vill köpa det till mig i sen julklapp, är det heeelt okej! (skämt åsido hehe..)
 

Bitter men ändå inte

Datum: 2014-01-12 - Tid: 23:17:10 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (2)
 
Jag är en bitter kvinna, för imorgon är det Måndag.

Vill bara sova hela dagarna, och sen partaja med zelda och cola på nätterna.. Är det så mycket att begära? Kan iallafall vara glad över att vi har bild i skolan nu.. Vi har uppgift att rita av en kändis där, bästa jag vet. ♥
 
Fick även spendera helgen med min senpai Filip, mysigt. ♥ Och sen fick jag en fin pikachu av min snälla syster, så egentligen är jag inte speciellt bitter. ☺ Bara lite trött på skolan.
 
Nördar fortfarande Marina and the diamonds, snart kan jag alla hennes låtar utantill haha! Varför är det så lätt att komma ihåg lyrics till låtar men sen kan man inte komma ihåg nått när man pluggar till prov? bajs.
 
Nu ska jag sova.
 

I live my life in bitterness

Datum: 2014-01-11 - Tid: 03:01:37 - Till inlägget - Inspiration ♥ - Kommentarer (0)
Lömskt stulna från tumblr.

Tre ebay outfits

Datum: 2014-01-11 - Tid: 01:51:36 - Till inlägget - Mei's outfits och makeup ♥ - Kommentarer (3)
Fick tråkigt, så satte ihop 3 olika outfits med kläder från ebay som jag skulle kunna ha på mig..

Tycker dock det är lite synd att jag knappt får kommentarer längre, man tappar liksom lusten att blogga.. Men jag ska fortsätta, eftersom att jag tycker det är riktigt kul. ^^
 

Sjukt snyggt med dreads

Datum: 2014-01-09 - Tid: 22:12:13 - Till inlägget - Inspiration ♥ - Kommentarer (0)
Bilder lömskt stulna från tumblr.

Meow, jag skulle helt klart vilja prova på att ha dreads någon gång i framtiden.

Tycker det är sjukt snyggt, speciellt i orange eller vitt. ♥ Får se om det blir något, men antagligen inte fören om flera år.. Eftersom att jag nu vill spara ut mitt hår.
 

Daglig Inspiration

Datum: 2014-01-07 - Tid: 22:11:26 - Till inlägget - Inspiration ♥ - Kommentarer (0)
♥ ~ Källor tumblr ~ ♥
 
Gahh, vet att jag lägger upp lite väl mycket inspiration inlägg men tycker det är så kul att leta upp bilder (som desutom även ger mig lite inspiration) och det är så snabba, enkla och bra inlägg. ^^
 
Men ska fota mer nu under 2014, och försöka fösa ihop en header.. xD 
 

3 wanties från sheinside

Datum: 2014-01-07 - Tid: 18:54:35 - Till inlägget - Wanties ♥ - Kommentarer (0)
 
GAHH, om jag hade pengar skulle jag lugnt köpa tröjan i mitten.. (/)Q__Q(\)
 
Älskar när man kombinerar grönt med rosa, It's so pretty.. Och skulle inte skada att ha råd med dom andra 2 plaggen heller.. ; w ; Den i mitten var dock slut atm, men hoppas att dom fyller på lagret. ♥
 
Men kan iallafall inte köpa något just nu, eftersom att jag redan shoppas loss på ebay.. eheh.

The sims 3

Datum: 2014-01-07 - Tid: 18:27:24 - Till inlägget - Gaming ♥ - Kommentarer (0)
 
Idag har jag praktiskt taget sovit bort hela dagen.. Vaknade vid halv 5 med en hemsk huvudvärk och var helt skakis i hela kroppen.. Tror det beror på att jag knappt ätit eller druckit något de senast dagarna..
 
Så för att bli på lite bättre humör tänker jag sätta mig och spela lite Sims nu, fick det nya expansions paketet In i Framtiden i julklapp, och tycker det är riktigt kul! ^^

På bilden ser ni en utav mina simmar som bor i framtiden, har dock glömt bort hennes namn atm haha. xD Hon ser iallafall inte ut att ha så kul... cx (besvärad min)
 

Alpaca plushies

Datum: 2014-01-05 - Tid: 04:22:00 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (1)
Lömskt stulna från google.
 
Jag älskar alpacor/lamor, och speciellt när dom är små, pastel färgade och fluffiga! Um, klockan är då 4 på kvällen och jag har råkat köpa en alpaca plushie.. (en vit med scarf som på 7;de bilden)
 
Jag och Filip har redan döpt den till Pumba. :3 (Sir. FluffySwag Pumba) ~ ♥ Och den ska då anlända om ett par dagar, ändå från kina, och när hen kommer hit ska vi börja smida våra onskefulla planer om att ta över världen.
 
 

Supersöt webbshop!

Datum: 2014-01-04 - Tid: 22:59:39 - Till inlägget - Tips ♥ - Kommentarer (0)
Hittade denna lilla webbshop genom en annan blogg, men tyckte den var så gullig så vart tvungen att dela med mig av den! EEP, vill ha allt haha! Klicka HÄR för att komma till webbshoppen! ♥
 
Är typ helt förälskad i den lila alpacan oh god Is this love? </3
 
 
 

Creepy & gory & cute

Datum: 2014-01-04 - Tid: 22:38:43 - Till inlägget - Inspiration ♥ - Kommentarer (0)
Saccstry, är en utav mina största inspirationer när det kommer till ''konst''.

Jag är helt kär i Saccstry's bilder där hon blandar gulligt med blod och gore. /) w (\ ♥ Ni borde helt klart checka in Saccstry's tumblr som ni kan hitta HÄR och även hennes deviantart som ni kan hitta HÄR ~

Marina and the diamonds

Datum: 2014-01-04 - Tid: 03:13:13 - Till inlägget - Inspiration ♥ - Kommentarer (1)
Bilder lömskt snodda ifrån google..
 
Tror jag börjar bli smått kär i denna kvinna. ♥ Älskar hennes stil/utseende och hennes röööst omg.. Nördar ihjäl hennes musik, typ det ända jag lyssnat på idag... 

How To Be A Heartbreaker

Datum: 2014-01-03 - Tid: 00:51:22 - Till inlägget - Music ♥ - Kommentarer (0)
 
BAJS, har blivit helt beroende utav Marina and the diamonds, underbara kvinna!

Detta är en utav mina favorit låtar, samt Bubblegum bitch och Oh No! och hmhm, kan ju inte klaga på musikvideon iallafall ehehehhehehh.. ( ͡° ͜ʖ ͡°)