Trasig dator och Närcon pepp ;A;

Datum: 2014-07-18 - Tid: 20:29:49 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
Så, anledningen till att jag inte har kunnat blogga något är för att min data skärm har gått sönder vilket är riktigt synd men olyckor sker. u__u Jag kommer säkert kunna fixa en ny skärm till datorn eller något om den inte går att fixa. Men just nu lånar jag min mamma's gamla dator, samt pappa's mobila internet då vårat redan är bränt.. ;-; Så bloggandet kommer nog vara ganska lågt, vilket det är rätt ofta ändå..Sen ska jag även på Närcon den 24 till 27 i Linköping ~  Så om någon ska dit kan du säga heeej! :3 
 
Får iallafall rätt mycket gjort när jag inte har dator, har sytt en tröja (som jag blev klar med idag, woop!), Gjort klart mina horn till min Lucy/ Nyuu cosplay, gjort en massa smycken osv osv.  Imorgon hade jag tänkt sy ett förkläde till min maid cosplay ~ Och senare ska jag åka till min senpai, eftersom att han fyller 17 på Söndag. ;3; Congratz to you babee ~ ♥ Men vi hörs när vi hörs, ska försöka ta en massa bilder när jag är på närcon. 
 
 

♥ Home sweet home ♥

Datum: 2014-07-12 - Tid: 01:11:28 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
Har haft en sån hemsk hem längtan de senaste dagarna då jag var borta både vid Gekås Ullared och Linköping.  Därför är det riktigt skönt att äntligen få vara hemma. ♥ Undrar hur jag kommer klara mig i Japan i framtiden, när jag längtar hem efter bara några dagar. xD Anyway, Idag var vi och utforskade gamla Linköping, riktigt fint var det, och såklart var det strålande sol. ^A^ Här nedan är iallafall 2 instagram bilder från dagen, ni kan följa mig på min Instagram; DeadRainbow , som jag uppdaterar ganska dagligen. 
 
 
Imorgon har jag även planer att träffa Moa och Alice för årets första dopp, och lite häng på vårat ''favorit ställe'' Tegel.. xD På söndag ska jag ta det lungt, och antagligen städa, och sen på Måndag blir det att träffa Filip igen ~  Vi hörs imorgon, för nu är jag helt slut.
 

Tumblr Inspiration

Datum: 2014-07-06 - Tid: 03:09:48 - Till inlägget - Inspiration ♥ - Kommentarer (0)
Alla bilder är tagna ifrån tumblr. I do not own them!
 
Rosa är liksom min grej typ, och cute shit. 

Kyary - Kira Kira Killer

Datum: 2014-07-06 - Tid: 01:54:00 - Till inlägget - Music ♥ - Kommentarer (0)
 
Kyary inspirerar mig så sjukt mkt. ;__; Både hennes stil och musik är helt underbar! Plus att hennes musik videos alltid är sjukt roliga och unika ~  Något mer Kyary fan som läser min blogg? cx Isåfall, vilken är din favorit låt med henne? :3 Min är helt klart Yumeno Haijma Ring Ring ~

☾Sailormoon Crystal☽

Datum: 2014-07-05 - Tid: 19:33:12 - Till inlägget - Anime ♥ - Kommentarer (1)
 
Kollade nyss på första episoden av Sailormoon crystal ~ ;w; Det är typ en remake av den gamla animen sailormoon. It was lovely, älskar verkligen artstylen. ~  Har egentligen inte kollat på hela original sailormoon men jag älskar ändå allt som har med sailormoon att göra.. xD
 
Ni borde checka in detta om ni är ett sailormoon fan och inte redan sett det. 
 

Let's learn japanese? ♥

Datum: 2014-07-05 - Tid: 13:58:00 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (1)
Ohayō gozaimasu!  Genki desu ka? 
Översättning: (Godmorgon! Hur mår du?)

Nu har jag fått svar på ifall jag kom in på mitt första gymnasie val eller inte.. Och japp, jag kom in!
 Jag kommer alltså gå linjen Samhällskunskap beteende vetenskap! Förhoppningsvis kommer jag även få börja plugga japanska i höst! ;w;;; Så då tänkte jag att jag skulle kunna öva min japanska genom att skriva lite inlägg på bloggen med japanska ord och meningar. ^__^ Då får även ni som vill chansen att lära er lite mer av språket ~ Låter det som en kul ide? 
 
Både jag och mina vänner Carro och Maria vill verkligen lära oss språket, och i framtiden även besöka Japan tillsammans. ^-^ Eftersom att jag och Carro kommer gå på samma skola och förhoppningsvis samma klass så kommer vi kunna plugga språket tillsammans. 
 
Anyway, enough with that, nu tillbringar jag helgen hos min älskling, men känner mig fortfarande smått förkyld.. Men eftersom att vi båda är lata gamers stannar vi bara inne idag och chillar. (BEST REALATIONSHIP EVERRR) 
 Och på Tisdag bär det av mot Ullared med bästa Moa! Kommer bli en intressant upplevelse då jag aldrig varit där förut..
 
Smått gammal bild cuz look like crap.
 

Super Junior - M_SWING

Datum: 2014-07-02 - Tid: 16:36:00 - Till inlägget - K-pop ♥ - Kommentarer (0)
 
Första gången jag lyssnar på Super Junior, vad är det egentligen med asiatiska killar?? (Speciellt i K-pop och J-rock band) Dom är ju så sjukt snygga och talangfulla!  They're taking over my life!

Taggar Free! Eternal Summer ♥

Datum: 2014-07-02 - Tid: 15:48:42 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (1)
 SURPRISE MOTHERF*CKER!
 
Just nu sitter jag och räknar ner till premiären av Free! säsong 2 Eternal Summer! 
 
Det är lite mindre än 2 timmar kvar nu, och jag känner mig grymt peppad. Jag är verkligen glad över att det kommer en säsong 2, då Free! är en av mina favorit serier. ~  Kommer säkert börja grina redan i Introt. 
 
Tack Free! Eternal Summer, jag kommer nu tillbringa hela resten av mitt sommar lov med att sitta inne och fangirla och shippa icke existerande troligtvis homosexuella romantiska simmande snyggingar.
 

 
I regret nothing!
 

Royz「REVELATION」

Datum: 2014-07-01 - Tid: 21:23:38 - Till inlägget - Music ♥ - Kommentarer (0)
 
Inte nog med ''My dragon''s nya musik videos, igår släppte även Royz musik videon till deras låt 「REVELATION」. Själv följer jag inte Royz så mycket, men jag tycker fortfarande deras musik är grym, och denna låt är helt fantastisk. ;A;;; 

''My dragon's'' nya låtar

Datum: 2014-07-01 - Tid: 20:54:25 - Till inlägget - Music ♥ - Kommentarer (0)
 Jag dog lite när jag såg detta. ;A;;; 
 
''My dragon'' är Visual kei bandet Kiryu's alterego band, dom är vanligtvis lite mer ''creepy'' och dark, men detta band är ju helt klart deras motsats! xD Dom ser ur som tjejer straight ut ur en ''magical girls'' anime. CAN'T STOP FANGIRLING OVER THIS THOUGH! ; w ;; Dom släppte dessa redan igår, så dessa låtar/videos är helt nya. 
 
Vad tycker ni? xD Lite för crazy?? Här får ni iallafall en utav deras mer ''normala'' låtar.. Alltså från deras riktiga band.  
 
I love them so much. ; w ;  *Doki doki* 
 

Fin fint från sheinside ♥

Datum: 2014-07-01 - Tid: 00:19:05 - Till inlägget - Wanties ♥ - Kommentarer (0)
Gjorde ett litet kollage med lite snygga kläder jag valt ut från Sheinside.com ~ n __ n 
 
1234 5 67 8
^ Länkar till plaggen ^
 
Mår förresten lite bättre idag, men är rejält snuvig... u___u Vill bara bli frisk så jag kan gå ut på äventyr och träffa min älskling igen ~ ;___;