♡ Flyttat till blogspot ♡

Datum: 2015-03-19 - Tid: 22:21:14 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
 
 
Detta blir mitt sista inlägg på blogg.se, har nämligen bytt till Blogspot.com!
 
 
 
Denna blogg (Cybercupcake) kommer antagligen att läggas ner inom kort, eller bara bli rensad, då jag har mycket inlägg jag ej vill ska finnas kvar.
 
FORTSÄTT FÖLJA MIG PÅ MIN NYA BLOGG.
 

♡ Future lolita coords ♡

Datum: 2015-03-15 - Tid: 20:49:23 - Till inlägget - fashion ♥ - Kommentarer (0)
Hejsan! Har dregglat över en massa fina lolita klänningar idag, hittade en massa urgulliga indiebrands som inte var allt för dyra. Vill nämligen föröka min lolita garderob, har än så läge bara 2 klänningar, och den ena vill jag knappt kalla lolita... Anyway, ska sälja en massa grejjor och spara ihop pengar! Satte iallafall ihop hela 4 stycken söta coords som jag skulle vilja äga i framtiden. 
 
Här har vi dom! 
 
Ursäkta om dom är lite fult ihopsatta... Har varken tillgång till photoshop eller gimp på min lilla chrome book.  Älskar mina coords! Längtar verkligen tills allt är på plats i min garderob.  No 1. blir nog iallafall Infantas amusement park (den längst upp), då jag redan planerat att jag vill ha den coorden när jag ska till Grönalund i sommar med mina vänner. 
 

♡ Trött ♡

Datum: 2015-03-14 - Tid: 00:16:46 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
こんばんわ~  Usch vilken dag jag har haft, försov mig och kom en timme sent till skolan eftersom att jag hade missuppfattat och trodde att lektionen var inställd... Sen hade jag huvudvärk hela skoldagen (som dock inte var så lång), efter det gick jag och Kyona runt lite tills vi senare gick skillda vägar.  (Så dramatiskt...) Sen vid 21 tiden drog jag ner och träffade henne + några fler, och kom ungefär hem för en timma sen. Nu är jag iallafall helt slut och tänker sova... Men kom på att jag inte uppdaterat bloggen. 
 
Vet inte riktigt vad som händer imorgon, kommer antagligen att sätta mig och sy lite.  Ska nämligen sy en jeans crop top. (skolarbete uhuhuh)  Anyway, goodnight! 
 
 
Kvällens look, inget speciellt. 
 

♡ Hello again ♡

Datum: 2015-03-07 - Tid: 13:34:19 - Till inlägget - My fabulous life ♥ - Kommentarer (0)
Åh nu har jag varit jätte dålig på att uppdatera igen! 
 
Jag som har gjort en massa också! Tillexempel var Chris här i ungefär 5 dagar innan jag började skolan, vi hade det jätte mysigt.  Tog med honom till kupolen och Espresso house där JAG DRACK VÄRLDENS GODASTE ISLATTE!!!  Har även blekt håret så det är blont, finally!  I'm going for white hair, men det kommer nog dröja lite... Måste även köpa skit mycket löshår så jag kan få långt och tjockt Gyaru hår! Wahh, It's my dream!
 
Vi har även kommit igång mer med bandet, just nu ska vi försöka lära oss 2-3 covers samt BÖRJA PÅ EN EGEN LÅT, är så excited!!!  
 
 
 This is just a wig, but kinda how I want my hair color to be.